Renskav
Idag blev det renskav till lunch och matlådor =) Dock blir det ingen bild från idag.. tog hur många bilder som helst men det såg bara osmakligt ut =P så ni får nöja er med bara receptet =)
Renskav:
2 pkt renskav
2 gula lökar
50 g kantareller
3 krm salt
4 krm peppar
2 dl buljong
4 dl grädde
1 msk svertvinbärsgelé
- Bryn renskaven i en stekpanna eller gryta, ta ett paket i taget. När renskavet brynts på ena sidan vänd då på det och ta två gafflar och skarpa sönder det i små slamsor, vänd och skrapa till allt är i slamsor och gör sedan likadnat med det andra paketet.
Tillsätt hackad lök och hackad svamp och bryn allt tillsammans.
Salta och peppra och häll på buljongen och låt koka i 5 min.
tillsätt grädden och gelén och låt koka upp
*serveras med pasta eller ris
Renskav:
2 pkt renskav
2 gula lökar
50 g kantareller
3 krm salt
4 krm peppar
2 dl buljong
4 dl grädde
1 msk svertvinbärsgelé
- Bryn renskaven i en stekpanna eller gryta, ta ett paket i taget. När renskavet brynts på ena sidan vänd då på det och ta två gafflar och skarpa sönder det i små slamsor, vänd och skrapa till allt är i slamsor och gör sedan likadnat med det andra paketet.
Tillsätt hackad lök och hackad svamp och bryn allt tillsammans.
Salta och peppra och häll på buljongen och låt koka i 5 min.
tillsätt grädden och gelén och låt koka upp
*serveras med pasta eller ris
Kommentarer
Trackback